Προγράμματα Ενηλίκων

TRX

Γυμναστική με ιμάντες αιώρησης. Ένα πρόγραμμα άσκησης που χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και το βάρος του σώματος  για να αναπτύξει τη δύναμη, την ισορροπία, την αντοχή, την ευλυγισία και την σταθερότητα . Τα βασικότερα πλεονεκτήματα του ΤRX είναι ή χρήση του βάρους μας για την ρύθμιση της έντασης καθώς και της βελτίωσης την σχετικής δύναμης μέσα από το εμπνευσμένο ασκησιολόγιο.

CrossUP

Σε ακριβή μετάφραση… «διασταυρωμένη» προπόνηση! Εδώ συναντάμε  μια πρωτοποριακή σύνθεση αναερόβιας και αερόβιας άσκησης. Μέσα από το CrossUp συνδυάζουμε  μυϊκή ενδυνάμωση & καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις. Μία υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση μέσα από μία τεράστια γκάμα ασκήσεων. Αυξάνουμε τη δύναμη, βελτιώνουμε την αντοχή και τονώνουμε σώμα και αυτοπεποίθηση! Καίρια πλεονεκτήματα του είναι πως περιέχει μια πληθώρα «λειτουργικών» ασκήσεων πετυχαίνοντας ενεργοποίηση και αύξηση του μεταβολισμού μας.

Pilates

H μέθοδος Pilates by UP χρησιμοποιεί όλες αυτής τις ασκήσεις που θεμελίωσε ο Joseph Pilates θέτοντας το pilates στην απαρχή του! Μέσα από ασκήσεις εδάφους και ασκήσεις με όργανα επικεντρωνόμαστε στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών (και γενικότερα του κορμού), στον έλεγχο του κέντρου μας, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης.

Ευλυγισία των μυών, κινητικότητα των αρθρώσεων, ενδυνάμωση μέσω του ολικού εύρους κίνησης είναι μερικά από τα πράγματα που επιτυγχάνουμε μέσα από το Pilates. Αντιμετωπίζουμε το σώμα μας ως σύνολο για αυτό και δεν υπάρχουν τραυματισμοί κάτι που το καθιστά και ως μέθοδο άριστης αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων.

Yoga by UP

Η Yoga by UP επαναφέρει την yoga στις ρίζες της! Μέσα από σωματικές στάσεις και ασκήσεις πετυχαίνουμε την ουσιαστική χαλάρωση με στόχο την δημιουργία ενός υγιούς σώματος και ενός καθαρού μυαλού. Δίνει έμφαση στην ποιότητα της κίνησης παρά στην ποσότητα. Δεν καταπονεί και ενδυναμώνει τους μύς. Βελτιώνει την ευλυγισία και διώχνει την κούραση από σώμα και νου. Ισχυροποιεί το νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμώντας το άγχος. Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες για όλες τις ηλικίες και ομάδες ανθρώπων. Αναμφίβολα μπορούν να ωφεληθούν ηλικιωμένοι, έγκυες γυναίκες καθώς και άνθρωποι με χρόνιες παθήσεις.

Circuit Training

Ένα πρόγραμμα κυκλικής γυμναστικής όπου συνδυάζονται οι αερόβιες ασκήσεις με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Εναλλαγές ασκήσεων, διαλειμματική προπόνηση και μία πληθώρα εξοπλισμού εκγύμνασης συνθέτουν το παζλ της συστηματικής αυτής γυμναστικής που εγγυάται βελτίωση της φυσικής κατάστασης, εκτόνωση και αναζωογόνηση μέσα από μία διασκεδαστική προπόνηση.

Tae Bo

Το Tae Bo είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα που συνδυάζει αερόβια άσκηση, κινήσεις από πολεμικές τέχνες και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην τόνωση και την γράμμωση όλου του σώματος και στην βελτίωση τόσο της αντοχής όσο και της δύναμης. Ακόμα βελτιώνει την ισορροπία και τον νευρομυϊκό συντονισμό. Απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας χωρίς σοβαρά μυοσκελετικά ή καρδιοαναπνευστικά προβλήματα καθώς πρόκειται για πρόγραμμα γυμναστικής αυξανόμενης έντασης

Animal Movement

Ένα πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης που συνδυάζει άριστα τις αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις ζώων σε ένα διασκεδαστικό freestyle πρόγραμμα. Χρησιμοποιεί μόνο το βάρος του σώματος! Βελτιώνει την δύναμη, την αντοχή, την ευκινησία, την επιδεξιότητα, την ισορροπία και τον συντονισμό των κινήσεων.

Abs & Hips

Το Abs & Hips είναι ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που συνδυάζει δυναμικές ασκήσεις για όλου τους μυς των κάτω άκρων με ασκήσεις για κοιλιακούς και ραχιαίους. Οι ασκήσεις εκτελούνται είτε με το βάρος του σώματος είτε με αντιστάσεις από την όρθια θέση ή στο έδαφος. Η έμφαση στις συγκεκριμένες ομάδες στοχεύει στην καύση λίπους και την ενδυνάμωση με αποτέλεσμα την τόνωση και την γράμμωση. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο φύλο!